sestdiena, 2015. gada 6. jūnijs

Kāpēc ir nepieciešams kredīts?

Jūs, iespējams, domājat, ka Jums ir nepieciešams ātrais kredīts, ja ir samazinājies Jūsu ģimenes ienākumu līmenis, bet ir veidi, kā ierobežot vai pat likvidēt nepieciešamību iegūt jaunus parādus, lai savilktu galus. Kredītkaršu pārmērīga lietošana bieži aizstās ienākumu trūkumu. Galu galā, kredītkaršu limiti tiek atjaunoti. Lai tiktu galā ar ienākumu samazinājumu, budžeta pārmaiņām ir jānotiek pēc iespējas ātrāk.

Ir daudzi izdevumi, kurus var samazināt no budžeta līdzekļiem, lai izvairītos no pieteikšanās ātrajiem kredītiem. Lai Jūs varētu pielāgoties ienākumu samazinājumam, Jums jākoncentrējas uz savu ikdienas tēriņu paradumu mainīšanu.


  • Restorāni ir viegli, ērti un dārgi. Nedodoties uz restorāniem, Jūs ietaupīsiet diezgan lielu summu, ja esat pieraduši uz tiem doties diezgan bieži.
  • Mainiet savu gatavošanas stilu. Ir daudz veselīgu recepšu, ko var atrast internetā par brīvu. Gatavojiet ēdienus ar lētākām sastāvdaļām.
  • Izmantojiet kuponus. Meklējiet internetā dažādas akcijas un atlaides. Jūs varat izmantot veikalu kartes un saņemt īpašus bonusus par dažādu preču iegādi. Izmantojiet skaistumkopšanas veikalu piedāvājumus dārgāku preču iegādei.
  • Uz brīdi samaziniet dzīves ērtības. Jūs varat atteikties no maksas televīzijas. Jūs varat arī samazināt mobilo telefonu pakalpojumu ierobežojumus. Daži pakalpojumu sniedzēji ļaus Jums aizturēt pakalpojumus uz pāris mēnešiem bez līguma laušanas.
  • Ierobežojiet braucienus uz veikalu. Kad Jūs dodaties uz veikalu, izveidojiet iepirkšanās sarakstu.
  • Atsakieties no dažādiem braucieniem. Mēģiniet apvienot visus braucienus kopā. Jums, iespējams, 
  • būs nepieciešams izlaist braucienus uz pludmali vai ekskursijās. Degvielas cenas ir diezgan augstas un, jo mazāk mēs braucam, jo vairāk mēs ietaupām.


Iepriekš minēto padomu ievērošana palīdzēs Jūsu mājsaimniecībai tikt galā ar ienākumu samazinājumu. Būs grūti neizmantot kredītus, bet, ja Jūs izveidojat plānu, un pie tā pieturaties, Jūs ierobežojat finansiālo triecienu no zaudētajiem ienākumiem.