ceturtdiena, 2015. gada 19. marts

Pirms un pēc pieteikšanās interneta aizņēmumam

Kad labākie ātro kredītu aizdevēji ir vienīgie, kas vēl palīdzēt Jums pārvarēt plaisu starp algas dienām, personām būtu jāsper solis atpakaļ un jāpajautā sev, "Kāpēc?". Kāpēc manas finanses ir tik sliktā stāvoklī, kad es veicu maksājumus katru mēnesi? Jūsu atbildes var izrietēt no atbildēšanas uz "Kāpēc?" un arī "Kā?". Katra cilvēka finansiālais stāvoklis ir krasi atšķirīgs. Kāpēc viena vidusšķiras ģimene dzīvo pilsētas centrā, bet otrai ir grūtības segt īres maksu par nelielu dzīvokli pilsētas nomalē? Ir ļoti iespējams, ka atšķirības sākas dziļi budžeta ietvaros.

Daži cilvēki kaunas par saviem parādiem. Viņi jūtas neērti par to, cik daudz parādu viņiem ir. Tā kā dažus kredītus nevar novērst, piemēram, studiju kredītu vai hipotēku, ir arī parādi, ko ir iespējams novērst. Tieši pēdējais parādu veids arī visbiežāk rada negatīvas izjūtas. Ja Jūs uzmanīgi pavērotu savu parādu cēloņus, vai Jūs varētu precīzi noteikt vienu lietu, vai tā ir virkne neveiksmju un sliktu lēmumu, kas nostādīja Jūs šādā stāvoklī?

Ir daudzas mājsaimniecības, kurām ir lieli parādi, jo tās tērē daudz un pelna maz. Ko tas nozīmē? Visbiežāk tās beigu beigās izmanto kredītus, lai segtu nepieciešamos izdevumus, jo patērētāju sabiedrībā, kurā mēs dzīvojam, ir viegli nonākt "pērc tagad un maksā vēlāk" lamatās. Ātrie kredīti parasti netiek izmantoti šāda veida izdevumiem divu galveno iemeslu dēļ – augsto procentu likmju un īsā atmaksas termiņa dēļ. Tas, kas cilvēkiem parasti patīk par kredītkartēm, ir tas, ka procenti visbiežāk ir par ļoti pieņemamām cenām sākumā un minimālais maksājums labi iekļaujas budžetā. Nevarat samaksāt par kādas preces iegādi? Nekādu problēmu. Kredītkaršu bizness var atļauties saglabāt savas procentu likmes zemākas par lielāko daļu ātro kredītu aizdevēju, jo viņu kredītu bilances nemainīsies mēnešiem vai pat gadiem, kamēr lietotājs veiks minimālos ikmēneša maksājumus.

Kredītkaršu ēnas puse ir tas, ka, veicot minimālo maksājumu, aizņēmējs katru mēnesi segs tikai kredītkartes procentu likmes. Izmantojot šo karti, persona var turpināt tērēt, kamēr vien ir pieejami līdzekļi un kredītkartes limitu var palielināt, jo nelielas izmaiņas minimālajā maksājumā neliekas būtiskas cilvēkam, kas jau tā ir atkarīgs no šīs kartes.

Lietas mēdz kļūt sarežģītas, kas parādi patstāvīgi pieaug un minimālie maksājumi ir vairāk nekā dubultojušies un personai ir grūtības segt ikdienas izdevumus. Privātpersonas šajā finanšu laivā tagad zina, kā ir pārtērēt savus ienākumus un nenomaksāt savus parādus. Tagad viņu kredītreitings krītas un neviens, šķiet, nevēlas palīdzēt, izņemot ātro kredītu aizdevējus.

Kad īstermiņa kredīti ir kļuvuši par vienīgo papildus naudas avotu, kaitējums jau ir izdarīts. Varbūt Jūs beidzot saprotat, ka kredītkaršu izmantošana, lai iegādātos apģērbu, vai dotos atvaļinājumā, ko Jūs īsti nevārējāt atļauties, nebija pārāk lieliskas idejas. Varbūt Jūs saprotat, ka minimālo maksājumu veikšana nebija labākais tehniskās apkopes plāns. Kas Jums ir jādara tagad, ir jāizdomā, kā izkļūt no parādiem, pirms Jūs paļaujaties uz īstermiņa kredītiem ikmēneša budžeta prasībām.

otrdiena, 2015. gada 10. marts

Ātro kredītu priekšrocības un trūkumi

Ātrajiem kredītiem ir daudz plusu un mīnusu. Vislielākie pozitīvie aspekti ir tas, ka šis ir īstermiņa kredīts un tādēļ Jūs varat aizņemties naudu, atmaksāt to pavisam īsā laikā un aizmirst par kredītu, nevis uztraukties par šo parādu ilgāku laiku. Arī pieteikšanās šādam kredītam ir daudz vienkāršāka un ātrāka, tomēr šiem kredītiem ir viens liels trūkums un tā ir augstā procentu likme, kas varētu sagādāt problēmas vairumam cilvēku.

Tomēr, šobrīd arvien vairāk cilvēku izvēlas ātros kredītus, salīdzinot ar tradicionālajiem finanšu kredītiem no bankām un naudas aizdevējiem.

Izmantojot šo kredītu sniegto palīdzību, Jūs varat segt dažādus nelielus īstermiņa izdevumus, kas bieži vien piemeklē Jūs mēneša vidū un uzrodas bez jebkāda iepriekšēja brīdinājuma. Ja Jums nav papildus līdzekļu, ko tērēt šādu izdevumu segšanai, Jums ir nepieciešams pieteikties ātrajiem kredītiem.

Ar šiem kredītiem, Jūs varat parūpēties par dažādiem īstermiņa izdevumiem:


  1. Bērna skolas vai studiju maksām,
  2. Īres maksu,
  3. Sadzīves tehnikas iegādi,
  4. Ceļa izdevumiem,
  5. Pārtikas preču rēķiniem,
  6. Elektrības rēķiniem un daudz ko citu


Ir daži nosacījumi, kas Jums ir jāizpilda, pirms Jūs izvēlaties ātro kredītu piedāvājumus. Jums ir jābūt 18 gadus vecam, Jums ir nepieciešami patstāvīgi ienākumi un Jums ir nepieciešams derīgs un aktīvs norēķinu konts.

Pēc šo kritēriju izpildes, Jūs varat doties internetā, atrast Jums atbilstošu aizdevēju un aizpildīt vienkāršu pieteikuma veidlapu aizdevēja mājaslapā. Pieteikuma veidlapā Jums ir jāievada pamatinformācija par sevi un pēc tam tā jāiesniedz. Pēc Jūsu pieteikuma apstiprināšanas, finansējums tiks ieskaitīts tieši Jūsu bankas kontā pavisam īsā laikā. Šādā veidā Jūs ietaupīsiet sev dārgo laiku, jo šie kredīti neietver dažādas formalitātes.