svētdiena, 2013. gada 3. marts

Kredīta summas

Lielākā daļa mājas lapu apgalvos, ka tie piedāvā aizdevumu līdz 1000 un vairāk, bet summa, kuru Jūs saņemsiet, būs atkarīga no Jūsu ienākumiem un citiem aspektiem. Minimālā ātro aizdevumu summa var būt tikai 5 eiro  par pirmo aizdevumu, bet, ja Jūs turpināsiet aizņemties un atmaksāt aizdevumus laikā, Jūsu kredītlimits tiks palielināts. Daži cilvēki tā dara, lai varētu aizņemties lielāku summu nākotnē.

Viena no svarīgākajām informācijas daļām būs karte. Vai Jūs izmantojat ātros aizdevumus vai cita aizdevēja pakalpojumus, viņi visi vēlas, lai būtu karte. Tāda ir politika, kas tikusi piekopta jau gadiem un šīs sistēmas dēļ cilvēkiem ir vieglāk iegūt aizdevumus.

Galvenā šo aizdevumu priekšrocība ir tāda, ka pieteikšanās procedūra ir ļoti vienkārša un ātra, jo tā notiek tiešsaistē. Aizpildot pieteikumu, jāpatur prātā, ka ziņām, kas paredzētas aizdevējam, ir jābūt patiesām. Pēc tam, kad aizdevējs ir apstiprinājis iesniedzēja kontu, aizdevuma summa tiek ieskaitīta viņa/viņas kontā 24 stundu laikā.

Kāds kredīts Jums ir nepieciešams?

Finanšu tirgū ir pieejami neskaitāmi kredītu piedāvājumi. Lai iegūtu īsto kredītu, ir nepieciešams zināt, kas ir pieejams.

Patēriņa kredīti: Šos kredītus sauc arī par kredītiem bez ķīlas. Aizņēmējs parasti saņem kredīta summu saskaņā ar ienākumiem. Maksimālā pieejamā summa parasti ir līdz 10 000 eiro uz atmaksas termiņu līdz vairākiem gadiem.

Kredīti pret ķīlu: Šāda veida kredītos, aizņēmējam ir nepieciešams izmantot viņa/ viņas īpašumu, piemēram, māju, transportlīdzekli, zemi vai citu īpašumu kā nodrošinājumu pret kredīta summu. Tas vienkārši nozīmē, ka tad, ja Jūs nevarēsiet laicīgi veikt kredīta maksājumu, Jūs varētu zaudēt savu ķīlu. Ar šiem kredītiem aizņēmējs var aizņemties summas atkarībā no ķīlas vērtības.