pirmdiena, 2016. gada 8. augusts

Kā kvalificēties mājokļa kredītam

Jūsu iespēja kvalificēties mājokļa kredīta saņemšanai ir atkarīga no Jūsu pašreizējās kredītvēstures un finanšu stāvokļa, kā arī Jūsu parādu un ienākumu attiecības. Aizdevēji vēlas pārbaudīt, ka Jūsu rēķini tiek laicīgi apmaksāti ilgtermiņā, un šobrīd esat samaksājuši visus ikmēneša maksājumus.
Galvenokārt, ja Jums ir sliktāka kredītvēsture, Jums būs jāmaksā augstāka procentu likme par kredītu nekā tad, ja Jūsu kredītvēsture būtu ļoti laba. Labākais veids, kā uzlabot savu kredītvēsturi, ir apmaksāt rēķinus laikā un nepieteikties vairākiem kredītiem vienlaicīgi, jo tas negatīvi ietekmēs Jūsu kredītvēsturi.

Pārlūkojiet informāciju internetā, lai iegūtu informāciju par kredītu procentu likmēm. Procentu likmes dažādās bankās var atšķirties. Kredītu procentu likmes ir divu veidu, mainīgās un fiksētās. Izvēloties regulējamas procentu likmes, tās sākumā ir zemākas, bet tās var mainīties atkarībā no pašreizējās tirgus procentu likmes. Fiksētā procentu likme nemainās visā kredīta atmaksas termiņā, tādēļ Jūs precīzi zināt, cik daudz Jums būs jāmaksā katru mēnesi par kredītu nākamos piecpadsmit vai trīsdesmit gadus. Izmantojot internetu, Jūs varat ātri atrast procentu likmes, kas atbilst Jūsu budžetam. Dažas mājas lapas palīdz Jums salīdzināt dažādus kredītu piedāvājumus daudz vieglāk un ātrāk.

Jums vajadzētu noteikt, cik lielu summu Jūs varat maksāt katru mēnesi bez grūtībām un vajadzētu pieteikties tikai šādai summai, lai nepagrūtinātu kredīta atmaksu.