ceturtdiena, 2011. gada 31. marts

Vieglie aizdevumi

Ja kaut kādu iemeslu dēļ Jūs nevarat atmaksāt kredītu laikā, Jūs varat pagarināt kredīta atmaksu. Bet, tas radīs papildus izmaksas un paaugstinās kopējās kredīta izmaksas.

Pirms Jūs piesakāties ātrajam kredītam, Jums vajadzētu izlasīt aizdevēja noteikumus un nosacījumus par kredīta piešķiršanu un to, cik daudz izmaksās kredīta atmaksas termiņa pagarināšana.

Tā kā tie ir īstermiņa kredīti, Jums nav nepieciešama ķīla kredīta saņemšanai. Lai saņemtu kredīta apstiprinājumu, viss, kas Jums nepieciešams, ir pastāvīgs ienākumu avots un kredītvēsture. Papildus tam, Jums ir jābūt vismaz 18 gadus vecam, lai Jūs varētu uzņemties kredīta līguma saistības.

Šeit ir dažas alternatīvas, kas Jums jāņem vērā, pirms Jūs piesakāties ātrajam kredītam.

Ja Jūsu auto ir nepieciešams remonts, Jūs vienmēr varat doties uz darbu ar autobusu vai kopā ar draugu, vai arī izstrādājiet atmaksas plānu ar auto servisu. Ir labāk jautāt un saņemt atteikumu nekā nejautāt vispār un galu galā maksāt procentu likmes, no kā Jūs varējāt izvairīties.

Ja Jūs savā galvā esat iedomājies, ka Jums ir nepieciešams kredīts, lai dotos iepirkties, ir pienācis laiks atgriezties realitātē. Ja Jūs nevarat atļauties iepirkties, nedariet to. Nelietojiet ātro kredītu kaut kam tik nevajadzīgam kā jaunu drēbju iegādei.

Ja vien Jums nepatīk pieteikties kredītiem, mēģiniet izdomāt citus veidus, kā atrisināt finanšu problēmas un veikt visus vajadzīgos maksājumus. Izmantojiet kredītus tikai ārkārtas situācijās, un vienmēr izmēģiniet citas iespējas, pirms došanās pie ātro kredītu aizdevēja.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru