trešdiena, 2014. gada 15. janvāris

Finanšu ieraksts

Kredīta parādi ir divi no lielākajiem vaininiekiem, kas ātro kredītu aizdevējiem katru dienu sniedz daudz jaunus klientus. Mājokļa finansēšanas problēmas, kā arī cīņa ar nodarbinātību ir piespiedušas cilvēkus stāties rindā uz īstermiņa kredītu, neskatoties uz savu agrāko nostāju pret tiem

Šeit ir dažas atšķirības starp kredītu un ātro kredītu: 


Lai izmantotu šos kredītus, kandidātam ir jābūt pilngadīgam, jeb, citiem vārdiem sakot, vairāk nekā 18 gadus vecam ar pastāvīgu un aktīvu bankas kontu. Pieteikuma iesniedzējam ir jābūt arī nodarbinātam vai pašnodarbinātam un ir jāpelna. Pieteikuma iesniedzējam ir arī jāsniedz pierādījums par dzīvesvietu. Ja šīs prasības ir izpildītas, aizdevējam nav citas izvēles kā apstiprināt jebkādu aizņēmēja prasību.

Taupīšana


Taupīšana uz nodokļiem var būt nepieciešama pāris dažādos apstākļos. Ja Jums pieder māja, Jums ir nepieciešams maksāt nekustamā īpašuma nodokli. Gada summa, kas izdalīta ar divpadsmit, lieliski darbojas nekustamā īpašuma nodokļiem. Otrkārt, ja Jums pieder savs bizness, Jums ir nepieciešams atlikt 20-30% no Jūsu ienākumiem. Tādā veidā, ja Jums ir jāmaksā ceturkšņa nodokļi, Jums būs tam vajadzīgā nauda.

Nav komentāru: