otrdiena, 2011. gada 4. oktobris

Aizdevums

Jau pirmajā reizē klients var izvēlēties vienu no trim veidiem, kā pieteikties kredītam līdz 150 Ls bez maksas. Piesakot no sava profila, kuru klients iegūst pēc reģistrācijas mājas lapā. Tas ir pavisam vienkārši, jo pēc reģistrācijas aizņēmējs savā lietotāja profilā vienkārši izvēlas naudas summu un atmaksas termiņu. Otrs variants ir savu pieteikumu iesniegt ar SMS palīdzību, kas ir jau labi zināmais SMS kredīts. Ja šie abi varianti nav pa prātam, tad trešais variants, kā pieteikt kredītu internetā ir zvanot un pastāstot, cik daudz naudas viņš vēlas aizņemties. Visos variantos ir nepieciešams veikt reģistrāciju un tad aizņēmējs pats var izvēlēties sev ērtāko veidu, kā pieteikties pirmajām kredītam līdz 150 Ls bez maksas.

Aizdevums bez rūpēm



Aizdevums ir ātrs SMS kredīts, kuru iespējams saņemt ar mobilā tālruņa palīdzību nosūtot SMS. SMS aizdevums palīdzēs situācijās, kad nepieciešami papildus naudas līdzekļi, bet līdz algai nav laika gaidīt. Tev tiks piedāvāti vairāki veidi, kā pieteikties aizdevumam – no lietotāja profila, sūtot sms vai zvanot un vienojoties par naudas summu un atmaksas termiņu.

Pirmais kredīts ir bez maksas – atmaksā tikai tik, cik aizņēmies. Tu vari aizņemties līdz pat 150 Ls pirmajā reizē bez maksas, bez ķīlas un bez galvojuma. Tev nebūs obligāti jāaizņemas atkārtoti un nebūs jāmaksā ne komisijas, ne procenti. Ja Tev ir nepieciešams liels aizdevums, tad īstā vieta ir banka, bet ja Tev ir nepieciešams neliels un izdevīgs aizdevums līdz 150 Ls, tad SMScredit ir īstā vieta, kur pieteikt kredītu bez procentiem.

Aizņemies jau šodien, bet atmaksā pēc 30 dienām vai tik dienām, cik nepieciešams. Šīs ir īstermiņa kredīts, kas domāts neilgam laika periodam. Atmaksas termiņu klients var izvēlēties pats, kas maksimāli var būt līdz pat 30 dienām ar iespēju pagarināt atmaksas termiņu vēl par 7, 14 vai 30 dienām. Atmaksas termiņu var pagarināt tik reizes, cik nepieciešams. Pirmais kredīts līdz 150 Ls uz laiku līdz 30 dienām ir bez maksas, bet ja nepieciešams lielāks laika periods, tad ir pieejams papildpakalpojums pagarināt kredīta atmaksas termiņu, kas arī to nozīmē. Par nelielu samaksu Tu vari pagarināt sava kredīta atmaksas termiņu uz 3 termiņiem – 7, 14 un 30 dienām. Pagarināt kredīta atmaksas termiņu jeb saņemt kredīta brīvdienas var klienti, kuri nepārkāpj līguma nosacījumus. Kredīta atmaksas termiņu var pagarināt tik reizes, cik nepieciešams. Galvenais nosacījums ir nepārkāpt līguma nosacījumus, aizņemties atbildīgi un tad nebūs problēmas aizņemties un atmaksāt ātro aizdevumu.

Aizņemies kā gribi, atmaksā kā vajag!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru