otrdiena, 2011. gada 4. oktobris

SMS kredīts

SMS kredīts pirmajā reizē ir par baltu velti. Vienīgās izmaksas būs lietotāja konta apstiprināšana – 0.01. Tas nozīmē, ka pēc reģistrācijas Jums būs jāpārskaita 1 cents uz aizdevēja kontu, lai apstiprinātu reģistrāciju. Pirmais SMS kredīts par velti nozīmē tikai to, ka būs jāatmaksā tā naudas summa, kāda tika paņemta. Aizņemoties SMS kredītu, piemēram, 120 uz 20 dienām, Tev pēc 20 dienām būs jāatdod tie paši 120. Naudas summu un atmaksas termiņu izvēlies pats (piemēram, 145 uz 23 dienām un tamlīdzīgi)

SMS kredītam var pieteikties internetā pāris minūšu laikā. SMS uzņēmums ir ideāla vieta, kur aizņemties SMS kredītu ar izdevīgiem nosacījumiem un ar skaidri definētiem noteikumiem. Pirmais SMS kredīts līdz 150 eiro ir bez papildus maksas. SMS kredīta tirgus līderis Latvijā. Ātrs, ērts un izdevīgs īstermiņa kredīts ir piesakāms pie uzticama aizdevēja, kuram uzticas neticami liels skaits klienti ne tikai Latvijā, bet arī citur Pasaulē.

Vienkāršākais veids, kā samazināt finanšu noplūdi, ir izveidot organizētu sistēmu, kas apvieno visus Jūsu finanšu avotus un sadala Jūsu izdevumus dažādās jomās, kur Jūs tos tērējat, un pārvērš tos par ikmēneša rēķiniem, lai Jūs varētu redzēt attiecību starp ikmēneša algu un tēriņiem.

Izpratne un starpības samazināšana starp šiem diviem lielumiem ir pirmie soļi finanšu noplūdes caurumu aiztaisīšanā, un tie var kalpot par pamatu personīgajam finanšu budžetam. Ir būtiski minēt katru izdevumu kategoriju, jo tā ir trūkstošā informācija, kas ir galvenais finanšu noplūdes iemesls - ne lielie acīmredzamie rēķini. Jūsu bilance varētu sagādāt Jums pāris pārsteigumus, it īpaši, ja Jūs nosakāt sev budžetu, jo Jūsu mērķis būs saskaņot visus ienākošos līdzekļus ar izejošajiem, padarot atlikumu par nulli.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru